A Color Nyomdánál gyerekjáték az etikett nyomtatás

Bár nem szálltam meg olyan sok szálláshelyen életem során, azért bőven akadnak érdekes sztorijaim ezekkel kapcsolatosan. Volt olyan például, amikor a képeknek nem igazán volt megfelelő a szálláshely. A legbizarrabb történet mégis az egyik kedvenc helyszínemhez, egy görögországi üdülőfaluhoz kapcsolódik. Szokásosan ugyanis oda jártunk gyerekkoromban a családommal, és volt olyan, hogy ugyanarra a településre tértünk vissza többször. Bár jó gyerekek voltunk alapvetően, egy-két csínyt azért mégis elkövettünk a húgommal. A kis buta fejünkkel például nagyon mókásnak tartottuk akkor, hogy valami vízi szivacs szerű növényt hazautazás előtt elrejtettünk az apartmanunk gardróbszekrényének kalaptartó polcán. Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor pár év elteltével ugyanazon a helyen megtaláltuk a kissé összeszáradt, de abszolút felismerhető vízi barátunkat.

Ma már kihalófélben vannak a prospektusok is, milyen kár… Tudom, tudom, persze fő a környezettudatosság, de én imádom a nyomtatott papírárukat – és ezt is lehet környezetbarát módon csinálni. Azt pedig, hogy nem csupán papírra lehet nyomtatást kérni egy nyomda esetében, amit a Color Nyomdától tudtam meg pontosabban, az igencsak informatív és felhasználóbarát weboldalukon, ami a colornyomda.hu linken érhető el.

Igazából nem is számítottam arra, hogy ennyiféle szolgáltatás vár rám náluk, amikor az egyik barátom a figyelmembe ajánlotta az oldalt. Ő ugyanis szakmájából adódóan gyakran vette igénybe a Color Nyomda szolgáltatásait, ugyanis kézműves és kreatív termékek forgalmazásával, valamint arculattervezéssel is foglalkozik. Éppen ezért nagyon kapóra jött neki, hogy a Color Nyomda ilyen sokoldalú, és amikor nekem is nyomdára volt szükségem etikett nyomtatáshoz, őket ajánlotta. Mondta, hogy érdemes alaposan szétnéznem a weboldalon, mert ott minden fontos infót megtalálhatok róluk, ráadásul a Color Nyomda tényleg gondolt az olyan „amatőrökre” is, mint én. Ugyanis ha valakinek kapcsolódik a szakmája a nyomtatott termékekhez, akkor valószínűleg megtanulja idővel a beállításokat, a felbontás fontosságát, a kedvező fájlformátumot, satöbbi… És nyilván úgy ad le egy rendelést, hogy már a nyomdának se legyen gondja vele, és minden a lehető legdinamikusabban, akadálytól mentesen készülhessen el, a legjobb minőségben.

Nos, biztosan nekem is menne mindez egy idő után, de egyelőre inkább alaposan tanulmányoztam a rendelésem leadása előtt azt a segédletet, amit a Color Nyomda a rendelkezésünkre bocsátott, és bárki számára elérhető, aki az oldalra látogat. Így biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelő dolgokat juttatjuk el számukra a megfelelő formában.

Mivel az etikett nyomtatás volt számomra a legfontosabb, ezért azzal töltöttem a legtöbb időt, hogy biztos minden rendben legyen, de így is nagyon könnyű volt leadni a rendelésem, szóval megnyugtatnék mindenkit, hogy vágjon bele bátran! Gondolom nem meglepetés, hogy a Color Nyomda számára az etikett nyomtatások mindennapos, rutinszerű dolgok, de a bonyolultabb feladatoktól sem riadnak vissza, ahogyan a repertoárjuk is bizonyítja. Ezért ha valamilyen nyomdai termékre lenne szükséged Neked is (pl. display, szórólap, karszalag, plakát, molinó), akkor bátran keresd a colornyomda.hu oldalát, ahol fel is veheted velük egyből a kapcsolatot.