A gyógyfürdő, a masszázs és a wellness nem igazán segítenek

Kellemes kikapcsolódást jelenthet ezek közül bármelyik, de el ne higgyétek, hogy csodaszámba tudnak menni ezek a dolgok akkor is, amikor valami komoly problémátok van egészségügyileg.

Nagyon élveztem a panziónkat, ahol megszállunk nyár végén, de a szomszédos komplexum kapcsolódó szolgáltatásai semmit sem javítottak elvárt módon az állapotomon, ezért az élvezeti értékük is csorbult a számomra. Mert nem ezt vártam…

A csalódásom miatt fordultam végül orvoshoz, aztán pedig a Therapy4U gyógyközponthoz, mert mint kiderült, a problémám valójában nem más, mint porckorongsérv.

porckorongsérv

Az ilyesmihez komoly szakemberre van szükség, amiből bőséggel akad a Therapy4U központnál is (úgy értem, gyógytornászból, terápiás szakemberekből) – még szerencse, hogy nem vártam tovább a problémám bevizsgálásával. Mert a Therapy4U-nál még biztosan tudnak majd segíteni, így nem késtem le nagyon a saját esélyeimet. A gyógymasszázstól meg hasonlóktól ugyanakkor ilyesmit hiába vártam volna…

Mint a weboldali leírásukból is kiderül, a derékfájások hátterében nagyon gyakran áll ez a probléma, a porckorongsérv. Szóval ha a leírásoknak megfelelő dolgot érzünk, gyanakodjunk nyugodtan erre. Speciális tréninggel ugyanakkor ezen a helyen, a Therapy4U-nál tényleg tünetmentessé tudják tenni még azok esetében is, akiknél nem csak kezdeti stádiumban van.

A Therapy4U oldalán megnézhetjük, mely szakembereik foglalkoznak név szerint, konkrétan ezzel a problémával, és leírják azt is, hogy ők nem elégszenek meg csak az orvosi véleménnyel, saját maguk tárják fel, hogy honnan erednek pontosan a páciens fájdalmai. Ez igazán megnyugtató, mint ahogy az is, hogy kiteszik a netre a kezeléseik pontos árát is és minden kapcsolódó információ elérhető náluk. Forduljunk sokkal inkább hozzájuk, ne a gyógyvízben meg ilyen dolgokban higgyünk!