A hely, ahová minden nyáron visszatérek majd

Ennyire furcsa dolgot még biztos nem írtam le, de én a Balatonon fiatal felnőttkoromig egyszer sem jártam. Jó, mentő körülmény, hogy Burgenlandban nőttem fel, de azért életem nagyobb részében Magyarországon éltem. Mégse jutottam el a magyar tengerhez, mert mindig valahogy másképp alakult…

Ahogy a jelen nyár közeledett, idén egyre többet álmodoztam egy igazán jó kikapcsolódásos, semmihez sem hasonlítható nyaralásról. Mint mindenki, én is vágytam arra, hogy kiszakadjak a mindennapok szürkeségéből, pihenhessek, és mi más helyszín ígérhetett volna több kalandot és szabadságot, mint a Balaton – az elbeszélések alapján? Ki kellett hát végre próbálni!

De az igazi kérdés mégis az volt, hogyan szervezzem meg a tökéletes utazást.

Nem találtam be elsőre… Foglaltam ugyan egy jó panzióban egy szerethető szobát, de már ott is éreztem, hogy több kell az élményből. Hogy jobban átjöjjön a magyar tenger feelingje. Egy-két strandolás kevés volt. Így jutottam el a vitorlás bérlés balaton keresőszavakkal a balatonpro.hu weboldalra a Googleben.

A weboldal modern, tiszta dizájnja és a felhasználói élményre való odafigyelés elragadott. Pláne a szolgáltatások… A weboldal minden részlete arra utal, hogy a balatonpro.hu csapata mindent megtesz azért, hogy a látogatók könnyen megtalálják, amire szükségük van, a legfelsőbb szinteken. Fantasztikusan sokszínű felső sori menük a főoldalon, ahol olvasmányosabbnál olvasmányosabb további almenüpontokat találunk. Vitorlás szolgáltatások, hajóbérlés, privát rendezvények, kirándulások – ilyesmi. Társasággal együtt a Balatonhoz érkezve is sok opció van itt mind a szórakozásra, mind a kikapcsolódásra. Cégekre is gondoltak, de az már egy másik szegmensnek érdekes.

Az oldal felhasználóbarát felülete lehetővé tette, hogy gyorsan átböngésszem a különböző balatoni különlegességeket is, és könnyedén találjak olyat, ami minden szempontból megfelelt az igényeimnek.

Végül az lett a döntésem, hogy megnézek egy kikötőben (ha már épp a Balatonon vagyok) sok-sok vitorlást és kedvet kapva ehhez még ezen a nyár eleji programomon leszervezek a többi barátommal közösen egyeztetve egy többnapos vitorlás túrát.

A panzióban eltöltött első éjszaka után én máris a Balaton kéklő vizére vágytam. A balatonpro.hu többféle vitorlásbérlési lehetőségeket is kínál. Mint kiderült, van olyan családtagom akinek van jogosítvénya is ilyen vízi járműre, szóval már jövőre is megvan a program.

Az oldalon többféle vitorlás közül választhatunk, ha csak maga a hajó kell, és amelyek között akadnak egyszerűbb modellek kezdőknek, és profibb hajók is tapasztalt vitorlázóknak. Az ügyfélbarát design és a világos, érthető leírások megkönnyítik a döntésünket ebben is.

Ami igazán megkülönbözteti a balatonpro.hu-t más szolgáltatóktól, az a felhasználóközpontú megközelítés. Annyi szolgáltatásopció van, hogy egész nap olvasgatható az oldal. Minden lépésnél éreztem, hogy az én igényeim a legfontosabbak, legyen szó a foglalási folyamat egyszerűsítéséről, vagy a választék széles körű kínálatáról. Azért van oly sok kirándulás- és programtípus, hogy ne maradjon neki tetsző nélkül senki sem. A weboldal intuitív felépítése és az azon található hasznos tippek és tanácsok hozzájárultak nálam is ahhoz, hogy az utazás, a kirándulás vagy a privát élményünk minden egyes mozzanata zökkenőmentes legyen.

Ahogy a nyár lassan a végéhez közeledett később, mára a jövő nyárra is a második program lehetőségét mérlegeltem! De még az idei első nyaralásom előtt állok, ami már a második lesz ugyan a Balatonnál, de az első, amit magán a vízen töltök el!

Mindenkinek, aki egy különleges balatoni élményre vágyik, bátran ajánlom a balatonpro.hu-t, és a vitorlás bérlést Balatonon. Nem fog senki csalódni, ebben biztos vagyok! Közben olvasom mások beszámolóit a neten korábbi élményekről, és tényleg egyre inkább tűkön ülök! A “vitorlás bérlés balaton” keresésem a legjobb dolog, amit a mostani időszak hozott nekem. Az utazás, a kaland és a felfedezés sosem volt még ilyen egyszerű, mint a balatonpro.hu segítségével. Új dimenzió nyílt meg ennek a weboldalnak a felfedezésével. Rajtad is itt lehet a sor, hogy kipróbáld! De mindenképp nézd meg a weboldalukat, mert azzal végképp nem veszíthetsz semmit (szerintem a későbbiekkel sem)!

vitorlás bérlés balaton