A magánélet és a munka közötti egyensúly megtalálása

Egy vállalkozónak mindig is nagy kihívást tudott okozni, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ez akkor még nehezebb, ha a pároddal közösen is dolgoztok. Mi például ezt úgy szoktuk kivitelezni a férjemmel, hogy kialakítottunk egy szabályt. Minden hónapban legalább egyszer elmegyünk randizni és legalább egyszer otthon randizunk. Az otthoni randi is lehet bármi, ami egy kicsit is különlegesebb, mint az átlagos hétköznapok. Emellett évente legalább négyszer megpróbálunk elutazni valahova. Nem feltétlen kell, hogy az valami hű de drága tengerparti nyaralás legyen. Az is lehet, hogy a nagyszülőkre bízzuk a gyerekeket és foglalunk szállást egy-két éjszakára kettesben. Általában azért ez szokott történni.

Nálunk ez így szuper jól működik, így általában sikerül is megtartani az egyensúlyt. Mivel építkezési vállalkozásunk van, így tényleg nehéz néha nemet mondani a munkára, de muszáj meghúzni a határokat. Nemrég például egy csavar krízis volt, mert az egyik munkára nem a megrendelt csavarokat szállították ki. Na gondolhatjátok, hogy mekkora volt a férjem feje. Sajnos ez előfordul, de amikor már sokadik alkalommal történik valami baki, akkor azért elgondolkozik rajta az ember, hogy váltani kell. Így mi is ezt tettük, és találtunk is egy céget, ami elsősorban pont építőipari kivitelezők és kereskedő cégek számára ajánlj kiváló festett csavarokat. A cég neve Csavar Holding, és 15 éve foglalkozik csavarok festésével és forgalmazásával. Mivel fontos nekik, hogy a legjobb minőséget biztosítsák, a csavarfestő technológiájukat folyamatosan fejlesztik és korszerűsítik. Egyfajta kétkomponensű, különleges festékkel dolgoznak, és kemencében égetett termékeket forgalmaznak. Emiatt a festés minősége garantált és még arra is van lehetőség, hogyha a nem megfelelő színt rendeltük meg, akkor kicserélik nekünk. Ez nagyon fontos tud lenni, hiszen sokszor csak személyesen jön rá az ember, hogy mégsem az az igazi, amit kiválasztott. Egy olyan UV álló festékkel dolgoznak, ami miatt a színek szebbek és tartósabbak, így nem kell aggódni, hogy a közeljövőben csavart kell cserélni.

Elsősorban a szendvicspanel rögzítés miatt kerestünk csavarokat, viszont rengeteg más terméket is találtunk. Beszerezhető tőlük rengeteg féle csavar, tiplik, fúrószárak, menetkészítő szerszámok egyéb szerszámok és még sok hasznos dolog, ami fontos lehet egy építkezésnél. Azt is elolvastuk, hogy a gyorsabb utánrendelésre is van lehetőség. Ez azért is jó, mert néha nehéz kiszámolni, hogy pontosan hány darabra lesz szükség egy adott termékből. Így, ha mégsem elegendő a megrendelt mennyiség, a cég a gyártás legelejére teszi a további szükséges mennyiséget és a lehető leghamarabb kiszállítják nekünk. Az idő néha aranyat ér ebben a szakmában.

A szendvicspanel rögzítéshez szükséges szendvicspanel csavarokból is széles a választékuk. Többek között találtunk festett nagyteljesítményű, festett normál, horganyzott normál, és horganyzott nagyteljesítményű panelcsavart is. A kiválasztott csavarból pedig nagy volt a színválaszték, szóval nem volt nehéz kiválasztani, amire szükségünk volt. Miután megrendeltük nem is kellett sokáig várnunk. Gyakorlatilag pár nap alatt meg is érkezett a szállítmány és láss csodát azt is kaptuk, amit megrendeltünk. Árban is elég korrektek, így a pénztárcánk sem bánta a megrendelést, főleg akkor fontos, amikor ilyen nagy mennyiségben kell valamit beszerezni. Persze mi mindig próbálunk jó áron, jó minőséget beszerezni, ezért is örültünk, hogy megtaláltuk a csavarholding.hu weboldalt.

Egy szó, mint száz: mindig fognak nehézségek adódni, nem csak az építőiparban, de máshol is, viszont elengedhetetlen a pihenés a boldog élethez. Végülis nem mindegy, hogy azért dolgozunk, hogy éljünk vagy pedig azért élünk, hogy dolgozzunk.