A panzió, ahol letöltöttem a RoadRecord appot

Egy kis elvonulásra mentünk a kollégáimmal a múlt hónapban. Jó kis program volt, már bőven ránk fért a nagy hajtás után. Igyekeztünk egy nyugis, nem túl luxus helyet választani a pihenéshez, az viszont fontos szempont volt, hogy minél szebb környéken legyen. Így amikor a falu festői környezetében bukkantunk rá erre a kis panzióra, úgy éreztük, hogy ez lesz a tökéletes választás. Aztán szerencsére a gyakorlatban is kiderült, hogy jól döntöttünk. Ugyanis minden úgy nézett ki, mint a képeken: nem volt semmi túlgondolva, de otthonos és kényelmes benyomást keltett az összkép. Nem volt túl csajos sem, mert azt a hibát szerintem sok helyen elkövetik egyébként, hogy nagyon a nők igényeihez igazítják a szobákat. Ezek pedig kuckós, de mégis vagány szobák voltak, természetesen maximális tisztasággal és renddel. Tökéletes volt arra, hogy bezúduljunk a tartalmas napok végén az ágyba, egyébként pedig inkább szaunáztunk, kirándultunk a környéken és fürödtünk az udvaron található dézsában. Jó kis élmény volt, azért persze esténként, lazulás közben sem tudtuk 100%-ig kizárni a munkát, de szerintem kellenek is az ilyen alkalmak, hogy ilyen formában is kieresszük a fáradt gőzt. Szóval elfért ez az események között maximálisan.

nav gépkocsi norma

Szóba jött, hogy Sanyi kollégám a legutóbb, amikor nav gépkocsi norma kalkulátort keresett a neten, egy tök érdekes oldalra talált rá, ami egy útnyilvántartó appot mutatott be. Az útnyilvántartás egy egészen összetett dolog tud lenni, ráadásul sok papírozással jár a nav részére, szóval nagyon fontos vele kapcsolatban az alaposság és részletesség. Na de ki gondolta volna, hogy ilyen találatokhoz vezet, ha rákeresel a nav gépkocsi normára?! És persze ki más is rukkolna elő egy ilyen újdonsággal, mint Sanyi! Ő eddig is mindig visszajelezte a vezetőség felé, ha volt valami ötlete, szerintem ezzel sem fog másként cselekedni. Szóval akár kisebb, akár nagyobb céged van, ajánlom a figyelmedbe ezt a témát! De háziorvosok és jogászok számára is érdekes lehet a dolog, vagy egyéni vállalkozóknak, esetleg azoknak, akiknek teljes flottájuk van… Legyen szó gépjárműről vagy kisteherautóról, lízingelt vagy tartósan bérelt autóról, megvan a megoldás az útnyilvántartás könnyű menedzselésére. Ja, és ha még nem mondtam volna, mindezt a roadrecord.hu oldalon találod meg, hiszen amiről szó van, az nem más, mint a RoadRecord app! Szóval egész jól elbeszélgettünk erről az appról a srácokkal, hogy milyen tök jó fejlesztés, és a weboldalt is lecsekkoltuk, na meg persze a nav gépkocsi norma kalkulátort. Közben néhányan az appot is letöltöttük kíváncsiságból, köztük én is. Egyébként a weboldalon fenn van, hogy két hétig ingyen lehet kipróbálni élesben az appot, ami szerintem nagyon jó deal! Ha kitöltjük a megadott űrlapot, akkor elküldik számunkra az árlistát és a nyomtatási mintákat is, úgyhogy annak, aki komolyan gondolkodik a dologban, érdemes lehet tennie egy díj- és kockázatmentes próbát.

A RoadRecord tehát jelentősen megkönnyíti mindazok életét, akik munkájukból kifolyólag róják a kilométereket, és szeretnék megkönnyíteni az elszámolás folyamatát. Mindezt a RoadRecord appal is megtehetik, de rendelkezésre áll az asztali gépes változat is, ami böngészőből érhető el, és minden olyan lényeges praktikummal jelentkezik, mint az applikáció. Egyébként minden érdeklődőnek csak ajánlani tudom, hogy nézzen szét a weboldalon, mert egy igazán jó megjelenésű és információban gazdag site-ról van szó. Az almenükből nagyon sok személyre szabott információt megtudhatunk, a videós segédletekből pedig jobban megismerhetjük az appot és a használatát, így ezeket sem érdemes kihagyni, ha teljes képet szeretnénk kapni a dolgokról.

Hát így lesz a pihenés része is végső soron a szakmázás, de én abszolút nem bánom! Számomra a Roadrecord egy igazán érdekes és értékes felfedezést jelent, ami szerintem sokak számára jelenthez forradalmi újdonságot, így mindenképp érdemesnek tartottam arra, hogy itt a blogon is említést tegyek róla. Sosem lehet tudni ugyanis, hol bukkanunk egy olyan lehetőségre, amit már régóta kerestünk, nem igaz? Legyen az egy szuper panzió vagy egy app…