A panzióból hazatérve útba ejtettük a telefonszervizt

Nem csupán amiatt érdemelte ki ez a bizonyos panzió a kedvenc szállásunk “címet”, mert mindig tiszta, rendezett környezetbe érkezünk meg, amikor itt töltjük a szabadságunkat, hanem a festői környezet miatt is. Ugyanis nemcsak a hegyekre látunk rá a teraszok mindegyikéről, hanem a közeli kis tavacskára is, amin gyönyörűen tud megcsillanni a napfény reggelente. El sem hiszem, hogy ilyen környezetben töltekezhetek immáron visszatérően! Mondta is a tulajdonos, hogy mi már törzsvásárlónak számítunk itt. Bízom benne, hogy még sok szép élményt fogok szerezni ezen a helyen a férjemmel, ugyanis még egy éve sem voltunk együtt, amikor először látogattunk el ide, most pedig már házaspárként járunk vissza a kedvenc panziónkba… Hihetetlen érzés. Persze azért új helyekre is szeretünk menni, ahhoz kétség sem fér. De ha olyan programot és pihenést keresünk, amit nem kell túlagyalni, biztosan hozni fogja a jól beváltat, és igazán kényelmes lesz számunkra, akkor nem kérdés, hogy a nagybetűs panziót fogjuk választani újra meg újra!

Legutóbb azonban hazafelé pakolás közben történt egy kis baleset a telefonommal, így sürgős kijelzőcserére szorult, így tudtuk, hazafelé mindenképpen útba kell ejtetnünk egy mobil telefon szervizt. Örök hála a nővéremnek, mert amikor mondtam neki, hogy merről érkezünk haza, egyből mondta is, hogy az útvonalon van egy megbízható mobil telefon szerviz, tőlünk nem is olyan messze, amiről nagyon jókat hallott. Ez nem más, mint az LCD fix, mi pedig azután, hogy ránéztünk a weboldalukra a férjem mobiljáról, már indultunk is utunkra, hogy minél hamarabb hazaérkezzünk, de előtte megoldást találjunk a kis problémámra.

Mivel korábban nem ismertem a helyet, azért volt bennem egy kis izgalom, de úgy voltam vele, hogy egyrészt adok a nővérem és az ismerőse szavára, másrészt a weboldal is elég bizalomgerjesztőnek tűnt. Mint kiderült, az LCD fix mobil telefon szerviz fő profilja a kijelző és az akkumulátor csere, amit akár fél és egy órán belül tudnak vállalni, hiszen készleten tartják a szükséges eszközöket hozzá. Ez azért nagyon jól hangzott, így bizakodni kezdtem benne, hogy az én problémámat is ilyen hamar megoldják majd. A törött kijelzőmmel ugyanis egyáltalán nem tudtam használni a telefonomat, pedig pont a szabadság végeztével nagy szükségem lesz rá, ezt nagyon jól tudtam. Amikor végre megérkeztünk a mobil telefon szervizbe és átadtam a készülékem, hihetetlenül megnyugodtam, mert szinte egyből el is kezdték kicserélni a kijelzőmet. Bevált hát, amire számítottam, és tényleg rögtön nekifogtak! Amikor kicsit több mint egy óra múlva már hazafelé tartottunk az új kijelzőmmel, nagyon boldog voltam. Meg is írtam a nővéremnek, hogy köszönöm a tippet, cserébe pedig elhatároztam, hogy a tapasztalataimat megosztom itt a blogon. Az ott dolgozók egyébként nagyon kedvesek voltak, és a gyorsaság láthatóan nem ment a minőségi munka rovására. Az áraik is kifejezetten korrektek, szerintem ár-érték arányban abszolút megfizethető volt a csere, az anyagköltséggel és a munkadíjjal együtt.

Az LCD fix weboldalát pedig minden érdeklődőnek szeretném a figyelmébe ajánlani. Itt ugyanis megtudhatjuk, hogy bár fő profiljuk a kijelző és az aksi csere, de használt mobilokat is forgalmaznak, valamint kiegészítőket, úgy mint tokok, töltők, kábelek. Érdemes tehát minden budapestinek és környékbelinek felfedezni a kínálatot, és fejben tartani ezt a profi szervizt!