Száguldjunk szállásunkig új motorgumikkal

Sokféle szálláson hajtottam már álomra a fejemet. Alapból nagyon szeretek utazni és az egyik kedvenc részem az egészben mindig az előzetes talány, hogy milyen helyen szállunk meg. Az internet segítségével most már könnyebben tudunk szállást foglalni, mint korábban bármikor. Nem számít, hogy belföldön, vagy külföldön lesz a kirándulás, egy oldalon át tudjuk nézni a különböző ajánlatokat és kitalálhatjuk, hogy melyik is éri meg a legjobban.

Ettől függetlenül az is nagyon szuper szokott lenni, mikor az ember csak spontán megszáll valahol. Sokszor, ha túrázni megyünk, mindig bennünk van a félelem, hogy mit fogunk kezdeni magunkkal, ha véletlenül lekésnénk az utolsó buszt. Nekem azonban mindig az első gondolatom az, hogy maximum kibérlünk egy szállást. Bár erre még nem került sor, tök jó lenne egyszer csak besétálni az egyik „szoba kiadó” felirattal ellátott helyre és minden előkészület nélkül ott aludni!

Néha a motorom kapcsán is bennem van ez a spontaneitás, de az olyan beruházásokat, mint a gumivásárlás, már mindig a Motortire webáruház oldalán végzem. Egyszerűen nem lehet hasonlítani semmit ahhoz a kényelemhez, mikor egyszerűen csak a neten ki tudjuk választani a megvásárolni kívánt terméket. A Motortire pedig pont ezt adja nekünk. Egy ismerősöm ajánlotta nekem, mikor már hosszú ideje panaszkodtam arra, hogy nincs egy jó motoros bolt sem a környéken.

Bár korábban nem vásároltam motorgumit az interneten, nem rémültem meg attól, hogy mit merre keressek. Mivel a motortire webáruház felülete könnyen érthető még az olyan gyakorlatlan felhasználók számára is, mint én. Nem fognak zavaró hirdetésekkel butítani minket egyfeszt. Ők is pontosan tudják, hogy miért jöttünk az oldalra, ezt a feladatot pedig maximális pontossággal látják el.

A motortire webáruház választéka nagyszerű, ez azonban mindig felébreszti bennem a kétséget, hogy mi van, ha nem találok meg valamit. Erre is gondoltak és ezért biztosítják számunkra a motorgumi kereső funkciót. Nem kell mást tennünk, mint beírnunk a járművünk adatait és azonnal megkapunk minden olyan találatot, ami megfelelő lesz hozzá. Ez egy sokkal egyszerűbb módszer volt, mint az eladót kérdezgetni. Ráadásul azt a problémát is orvosolja, hogy nem tudjuk megnézni online a motorgumit. Hiszen ha pontosan megadjuk a paramétereket, akkor nem lehet gond.

Életemben először éreztem azt tehát, hogy végre van beleszólásom abba, hogy milyen gumit szeretnék a járművemhez. Mivel az összes adat fel volt tüntetve és könnyedén össze lehetett hasonlítani őket. Ez azonban még nem minden. Az árak is sokkal jobbak voltak, mint amihez a boltban vagyok hozzászokva. Sokan ilyenkor persze azzal fognak jönni, hogy az interneten még kiszállítási díjat is kell fizetnünk, a motortire webáruház oldalán azonban ez elhanyagolható.

Rengeteg pozitívum szólt a motortire webáruház mellett, úgyhogy nem is haboztam túl sokáig, mikor eljött az ideje, megrendeltem az új gumikat tőlük. Pár szót ejtenék a rendelés menetéről is, bár nem hiszem, hogy ez bárkinek gondot fog okozni… Alapból be kell helyeznünk a termékeket a virtuális kosarunkba. Vigyázzunk arra, hogy nehogy kétszer nyomjunk rá a „kosárba” gombra. Ezt követően adjuk meg a szállítási adatainkat, végül pedig válasszuk ki, hogy miként szeretnénk fizetni. Ilyen egyszerű az egész és már hátra is dőlhetünk. A megrendelt termékek pár napon belül megérkeznek és már repeszthetünk is a motorunkon. Engem rengeteg fejfájástól kímél meg a motortire webáruház, úgyhogy másoknak is nagyon ajánlom.