Szem alatti duzzanat – ami számomra már csak a múlté

Wellness hétvégére készültünk. Én már a bőröndömbe pakoltam össze a holmimat, amikor eszembe jutott, hogy bizony még nincs minden a helyén! A héten rendeltem meg ugyanis az új szérumomat, amit a szem alatti duzzanat enyhítésére szeretnék kipróbálni, mert reggelente, az ébredést követően sajnos már nem mindig az a hamvas bőrű fiatalasszony néz vissza rám a tükörből, mint 15 évvel ezelőtt. Viszont én nagyon szerettem azt az arcot, ezért szívesen teszek azért lépéseket, hogy újra ilyen feszessé és fiatalossá válhasson a bőröm.

A neten találtam rá az InstanTENSE Plusra, amit aztán rövid böngészést követően meg is rendeltem. Gondoltam, hogy egy wellness hétvégéhez igen jól passzol egy ilyen szérum kipróbálása, hiszen ha minden rendben van, akkor bizony nem csak én simulok ki a hétvége alatt, hanem a bőröm is. Minden évben kinézünk egy új wellness szállót, ahová nagy örömmel térünk vissza az év során akár többször is. Ez most sem történt másképp, az idei évben az Őrségben néztünk ki egy ilyen hotelt, ahová aztán reményeink szerint még nyáron visszatérünk, mert gyönyörű volt.

A lényeg viszont sokkal inkább az a mai történetemben, hogy megoszthatom veletek a pozitív tapasztalatomat a szérummal kapcsolatosan. Mert bizony az történt, amit a honlapon található vásárlói véleményekre alapozott papírforma diktált: nem csak én simultam ki a wellness hétvége alatt, hanem a szem alatti duzzanat is sokkal halványabb lett. Természetesen nem lehet azt mondani, hogy már azonnal minden eltűnt egyetlen szempillantás alatt, de azt igen, hogy egy látványos javulás indult el, ami azóta is tart, hiszen nap, mint nap alkalmazom a szérumot. Eddig pár hét telt el az első kipróbálást követően és azt tudom mondani, hogy a honlapon lévő fotókhoz hasonló eredményeket tapasztalok a bőrömön.

Aki utána járt már a szem alatti duzzanat problémáinak, az valószínűleg tudja, hogy ez nagyban összefügg a nem megfelelő nyirokkeringéssel és ödémásodással. Ez pedig egy bizonyos szintig befolyásolható étrenddel és életmóddal, de a legtöbb esetben, ha nem foglalkoznak vele, akkor könnyen el lehet jutni odáig, hogy a sebészi utat javasolják a szakemberek a probléma orvosolására. Akik ezzel hozzám hasonlóan tisztában vannak, azoknak még jobb hír talán, hogy ez az InstanTENSE Plus termék képes arra, hogy elkerüljük vele ezeket a szélsőséges megoldásokat a duzzanat kapcsán. Elvégre, mennyivel kényelmesebb mód egy kellemes állagú szérumot használni minden reggel az arcunkon, mint kés alá feküdni és viselni annak rövidtávú következményeit – gondolok itt a sebgyógyulás fájdalmára.

Az InstanTENSE Plus így nem véletlen, hogy ennyire belopta magát a szívembe és vele együtt a neszeszerembe is, ezért ha ezek után bárhová is megyünk wellnesselni, ez az első dolgok között van, amit oda teszek magamnak. Elvégre a szem alatti duzzanat – ami azóta számomra már csak a múlté – nem hiányzik az életemből azóta sem.