Találkozás a fiatal párral és a vízszívó ötletével

A hétvégét egy bájos panzióban töltöttük a férjemmel. Nagyszerű időnk volt, nem volt zsúfolt a szálláshelyiség sem, mondhatni egy olyan hétvégét tudhatunk magunk mögött, amiről feltöltődve jöttünk haza. Ugyanebben a panzióban szállt meg egy nagyon helyes fiatal pár is, akikkel nagyon jól összebarátkoztunk. A beszélgetéseknek köszönhetően jutottam a greenwaykft.hu oldalára, ahol kiváló kondíciók között bérelhetnénk a cégünk számára takarítógépeket. Vízszívó berendezés tartós kölcsönzésében voltam elsősorban érdekelt, és úgy tűnik, hogy megtaláltam most azt a céget, aki rendelkezik az általam oly nagyon vágyott gépekkel is.

Ha ellátogatunk a honlapra, rögtön kétféle vízszívó típust is bemutatnak az oldalukon. Lehet választani egy kisebb és nagyobb gép közül, attól függ, hogy melyik fedi le jobban az igényeinket. Én szeretem alaposan összehasonlítani a különböző típusokat, és ez most sem volt másként. Mivel az egyik gépet mindenképpen szerettem volna bérbe venni, úgy gondoltam, hogy alaposan áttanulmányozom a a tudásbeli képességeiket.

A Taski Vacumat 44 egy nagyobb méretű gépezet. Nedves és száraz funkcióval is rendelkezik. Tudása univerzálisnak mondható, szűrőrendszere kiemelkedően modern összetételű. A gépezet specialitása közé sorolható a hathatós vízfelvétel és a foltmentes szárítás.

A Taski Vacumat 22/22T modell egy jóval kisebb gépezet. Multifunkciós tudásának köszönhetően száraz és nedvszívó képességekkel is rendelkezik. Könnyen mobilizálható, kerekeken gurul, a lépcsőket a speciális kiegészítőinek köszönhetően problémamentesen takarítja. Nem okoznak neki gondot a padlóburkolatok sem. Olyan komplex tudással rendelkező gép, hogy minél többször átolvastam a leírást, annál jobban tudtam, hogy rá van szükségem. Mindennapi használatra és nagytakarítások alkalmával is tökéletesen bevethető szuper vízszívó cuccról van szó.

Vízszívó

Azon gondolkodtam, hogyan lehetne a leggyorsabban felvenni a kapcsolatot a greenwaykft.hu-val. Irodájuk a honlap tájékoztatása szerint Budapesten, a Teve utcában található, de szerencsére kapcsolattartás céljából mail-címet és telefonszámot is feltüntettek weblapjukon.

A referenciák fül alatt komoly cégek neveivel találkoztam a felsorolásban. Imponált, hogy bérlés esetén olyan csapatba kerülök, amelynek tagja a Törley, a Decathlon , Metro vagy a Porsche Hungária…

A greenwaykft.hu országos lefedettséggel rendelkező hiteles céggé nőtte ki magát az évek alatt. A többéves tapasztalat birtokában egyedülálló bérlési konstrukciókat dolgoztak ki a vállalatok számára. Legyen szó kis családi vállalatról vagy nagy nevű multicégről, itt mindenki megtalálja a számára tökéletes feltételeket a takarítógépek igénybevételének menetéről. Ezáltal lehetőségem adódik, hogy prémium márkájú gépekkel dolgozzak nem különösen nagy beruházás mellett. A bérlési konstrukciókat átböngészve egyre inkább meggyőződtem, hogy ez az ideális elképzelés a cégem számára, nem pedig a vásárlás.

A greenwaykft.hu weboldal ki is tér részletesen arra, hogy mennyire népszerű és gazdaságos megoldás a takarítógépek bérlése. A bérlés mellett szól, hogy nincs szervizköltség és 24 órás full szerviz hátteret biztosítanak. Azt típust választom, amely leginkább a igényeimnek megfelel, és vissza is adhatom, ha az érdekem úgy kívánja.

A greenwaykft.hu weboldalon a választék rendkívül gazdag prémium márkájú takarítógépekből. Jelen esetben egy komoly vízszívó, amire szükségem van, de találok itt a kisgépek családjából seprőgépet, egytárcsásokat, kárpittisztítókat, porszívókat is.

Soha nem gondoltam volna hogy egy hétvégi pihenős programról munkagépekkel fogok hazatérni. Alig várom, hogy felvegyem a kapcsolatot a greenwaykft.hu céggel, és ajánlom mindenki figyelmébe, aki takarítógépekben gondolkodik. Én úgy döntöttem, hogy a cégem higiéniáját érintő kérdésekben teljesen rájuk bízom magam.